Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2012

Tips Atasi Gangguan Jin, Syaitan dan Sihir...

Sejak kebelakangan ni banyak sangat kes pelajar histeria atau dirasuk di PMS ni. Saya pun sampai jadi risau plak. Bukan apa, risau kalau-kalau ada yang sampai mencederakan diri sendiri plak.

Kali ni, saya nak kongsikan sedikit tips untuk mengatasi gangguan jin, syaitan dan sihir. Tip ni saya jumpa dan saya ambil dari blog ALKHAUF. Minta izin untuk share tip yang amat berguna ini, ye...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Membaca Bismillah Sebelum Masuk Rumah Dan Sebelum Makan.
2. Membaca Bismillah Sebelum Menutup Pintu Rumah dan Menutup Bekas Minuman
3. Membaca Ayat Kursi Sebelum Tidur
4. Membaca Tiga (3) Qul Selepas Solat
5. Merapatkan Saf Solah Berjemaah
6. Membaca Surah Baqarah Di dalam Rumah
7. Melaungkan Azan 
8. Mengucapkan La Haula Wala Quwwata Illa Billah Apabila Terlupa Sesuatu
9. Membaca Dua (2) Qul Sebelum Tidur
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Membaca Bismillah Sebelum Masuk Rumah Dan Sebelum Makan

Jabir Rad…

Sibuk...Sibuk...Sibuk...

Aaaarrrggghhhhhhhhhhhhhhhh..............

Saje je nak lepaskan tension. Maklumlah, sibuk je memanjang...

Rupa-rupanya dah lama saya tak post cite baru dalam blog saya ni. Cian betul. Dah bersawang kot...


Takpe...Sekarang saya sedang sibuk. Nanti saya update bila dah free, ok...