Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2013

Kad Dah Siap..

Yes...Akhirnya siap gak kad kami ni...Hehehe...
Lambat gak nak dapat kad ni. Sijil nikah dah lama dapat. Kad je yang belum siap. Kebetulan balik Mentakab hujung minggu lepas, terus la tanya. Rupanya dah siap. Orang majlis agama tu cakap diaorang akan call bila siap. Tapi takde pun...Huhuhu..
Takpelah. Yang penting kad ni dah siap. Lega la sikit kan...


06042013...

Ish...Lama betul tak update. Sibuk je memanjang. Macam sebulan sekali je saya sempat nak post cite dlm blog ni. Cian blog saya ni...Hehehe..

Ok. Post terakhir saya sebelum ni adalah mengenai majlis akad nikah dan bersanding di sebelah rumah pengantin perempuan. Kali ni saya nak kongsi sikit mengenai majlis di sebelah pihak saya di KB.