Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2013

Menang...

Semalam saya ada post pasal badminton mania di ofis saya dan ada perlawanan penentuan diadakan semalam. Dan keputusannya adalah..........

Mestilah team saya menang. Saya dan Tun berjaya menumpaskan En. Dollah dan Asyran dengan straight set 21-11, 21-15. Hehehehe...

Lepas ni kami akan pecah regu dan cuba cari kombinasi baru untuk main antara jabatan pulak. Kalau ada game la..







Badminton Mania...

Sejak dua menjak ni, kegilaan main badminton makin kuat di kalangan saya dan geng ofis. Sebelum ni pun dah main, tapi takdelah se'excited' sekarang. Mungkin sebab En. Dollah pun dah join kitaorang main kot...Hehehe..

Petang nanti kami akan main lagi. Perlawanan tumpuan petang ni antara saya dan Tun (Geng Muadzam) menentang Asyran & En Dollah (Geng Kedaik). Minggu lepas, 2 perlawanan masing-masing menang 1 game. So, petang ni penentu la sape hebat. Geng Muadzam atau Geng Kedaik. Hehehe...

Kita tengok petang ni sape yang kena...



Sambut Bersama...

Penyakit apakah yang melanda sehinggakan saya susah sangat nak update blog ni. Macam susah sangat nak post sekarang ni. Last post pun ucapan raya Aidilfitri. Sekarang Aidilfitri dah abis, tunggu Aidiladha datang pulak. Hehehe...
Kali ni just nak share pasal hari jadi saya dan wife saya. Hari jadi saya 27 Ogos, wife saya pu;ak 20 Ogos. So, tahun ni kali pertama kami sambut berdua hari jadi kami. Kami pilih 25 Ogos untuk sambut sama-sama. Takdelah sambut dengan acara besar-besar pun. Sekadar keluar 'dating' bersama je.
Kami keluar ke Kuantan pada 25 Ogos lepas. Dari pagi kami gerak dari Muadzam dan destinasi pertama kami adalah East Coast Mall (ECM). Kat ECM kami pusing-pusing je. Nak shopping pun bajet tak banyak. Setakat cuci mata je la. Sempat gak makan dulu di Chicken Rice Shop.
Next destination adalah Megamall. Banyak kedai dah tutup rupanya, atau pun tutup masa kami datang. Mustahil sebab kami datang hari Ahad. Kat sini pun sama, pusing-pusing je. Takde nak shopping apa-ap…