Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2014

Menghitung Hari...

Alhamdulillah.... Akhirnya saya berkesempatan untuk publish post pertama bagi 2014...

Minggu depan, kandungan isteri saya akan masuk 9 bulan. Makin excited dan nervous rasanya. Setakat ni persiapan asas tu dah ada untuk baby. Tinggal menunggu masa untuk baby keluar.



Cuma kami masih tak tahu jantina baby kami. First scan di klinik swasta adalah masa usia kandungan 5 bulan. Masa tu tak nampak sebab posisi baby yang melindungi pandangan. Kali kedua scan masa usia kandungan 7 bulan rasanya. Scan di klinik ibu di Muadzam ni. Tak nampak gak. So, sampaii sekarang kami takde buat scan lagi. Minggu depan ada scan mungkin my wife akan tanya la kat doktor.

Lepas check up minggu depan, saya akan hantar wife saya balik KB sebab dia akan bersalin kat KB. Macam-macam perasaan ada. Gembira sebab dah nak dekat due bersalin. Tapi risau gak sebab saya bila dah hantar dia balik KB, saya takde kat sisi dia untuk jaga dia. Selama usia kandungan masuk 9 bulan ni, dia ada je dengan saya. Bila dia takde, mest…