Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2017

Kekuatan Penuh...

Uhuk..uhukk...uhukkkkk....

Batuk plak...banyak sangat debu. Siap bersawang lagi dalam blog ni. Lama sangat tak update...hehe...

Posting penuh saya yang terakhir adalah pada Julai 2015. Lama sangat dah rasanya. Banyak dah berubah sejak tarikh tu. InsyaAllah, saya akan cuba post perkembangan-perkembangan terbaru lepas ni. Mungkin tak banyak, tapi ada gak la..hehehe...

Kali ni saya nak kongsikan detik menarik yang saya hadapi penghujung tahun lepas. Detik di mana saya menerima seorang lagi cahaya mata yang menjadi penghibur keluarga kecil kami.

Baby saya dijangka lahir pada 15@16 Disember 2016. Kali ni isteri saya decide nak bersalin di Mentakab plak. Jadi, kami balik ke Mentakab la kali ni. Disebabkan dah over duw selama seminggu, terpaksa la serah diri di Hospital Sultan Ahmad Shah, Temerloh pada 22 Disember 2016. Kondisi baby masa tu takde masalah. Ok je.

Selepas diberi ubat untuk mempercepatkan kelahiran, akhirnya isteri saya dibawa masuk ke bilik bersalin pada jam 10.30 pagi, 24 Dis…