Langkau ke kandungan utama

Sekadar Seri...

Semalam adalah perlawanan Suku Akhir Pertama Piala Malaysia. Kelantan yang beraksi di Stadium Cheras sekadar seri dengan tuan rumah, KL Plus. Gol Kelantan dijaringkan oleh Indra Putra dan gol KL Plus dijaringkan oleh Fazli Shaari.

Mungkin peluang Kelantan untuk mara ke separuh akhir agak cerah kerana akan beraksi di stadium keramat di Kota Bharu. Namun, Kelantan tidak boleh leka dan cuai seperti jaringan yang dilakukan oleh KL plus semalam. Jika setiap pemain mempamirkan aksi terpuji, tidak mustahil slot ke separuh akhir akan terjamin.

Berjuanglah sesunggunya kepada semua pemain. Julang nama Kelantan ke peringkat tertinggi.

Gomo Kelate Gomo...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …