Langkau ke kandungan utama

Semangat Merdeka...



Jarang saya update blog saya ni sekarang. Maklumlah, banyak keje nak kena buat. Lagi pun, broadband kat sini terlebih laju. Dah macam siput sedut dah rasanya...Huhuhu...

Dalam kesibukan keje dan semangat nak raya, sempat gak saya selesaikan tugasan keceriaan kat pejabat tadi. Sebagai Penyelaras Keceriaan dan Kebajikan Jabatan, saya la kena hias bendera dan yang berkaitan dengan bulan kemerdekaan ni. Saya pun takde idea nak buat apa. So, just tampal je la bendera tu kat cermin pejabat. Nampak lucu pulak...Hehehe..

Apa pun, yang penting sebenarnya ialah usaha kita untuk merayakan bulankemerdekaan ni. Daripada tak buat apa-apa, baik lah juga kita gantung bendera ni. Sekurang-kurangnya, ada la gak nampak ingatan kita pada bulan kemerdekaan ni... Betul tak..? Hehehe...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …