Langkau ke kandungan utama

Suasana Raya Di PMS...









Semalam kami di JTMk duk kemas-kemas sikit pejabat sambil-sambil nak hias dengan hiasan. maklumlah, raya nak dekat dah. Tapi sambil-sambil hias, sempat lagi bergambar dan main-main dengan Danish, anak Kak Lily. Memang cute dan pandai budak ni...Hehehe...



Sebelah malam pula saya menyertai Bariey dan anak-anak PA dia untuk berbuka bersama. Bayangkan student 1 kelas berbuka sama-sama dalam satu rumah. Memang penuh. Walaupun simple je, tapi tetap ceria dan seronok. Sekali-sekala berbuka beramai-ramai macam ni.

Hari ni hari terakhir keje sebelum balik raya. Pagi esok, saya dan yang lain akan bergerak balik KB. Ada la 2,3 buah kereta yang akan bergerak bersama esok. Tak sabar dah nak balik raya ni...Hehehe...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com