Langkau ke kandungan utama

Tak Sempat Nak Kemaskini...

Sejak kebelakangan ni, saya semakin sibuk dengan kerja-kerja di pejabat. Sampaikan saya dah jarang nak kemaskini blog saya ni. Bukannya tak ada cerita nak dikongsi tapi tak sempat nak menaip...Hehehe...

Kalau dilihat pada jumlah saya post cerita pun memang dah jelas semakin berkurang setiap bulan. Bulan lepas tak sampai 10 kali pun. Bulan ni tak tahu la macam mana. Harap-harap tak la berkurang lagi. Tapi, INSYALLAH, saya akan update gak sekerap mungkin.

p/s : Mesti seronok kalau kat umah ada internet....Hehehe...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com