Langkau ke kandungan utama

Malaysia Ke Final...


Wow...

Itu yang mampu saya ucapkan selepas Malaysia berjaya menumpaskan Thailand untuk mara ke separuh akhir. Malah, saya turut bersorak semasa menyaksikan siaran langsung separuh akhir semalam. Akhirnya, Malaysia layak ke akhir.

Ternyata semangat rakyat Malaysia kembali membara selepas menyaksikan kebangkitan pasukan Malaysia semalam. Malah, rata-rata gembira dengan kemenangan ini. Cuma sekarang, pasukan Malaysia perlu fokus untuk perlawanan akhir menentang Vietnam, pasukan yang menewakan kita di peringkat kumpulan.

Semoga pasukan Malaysia mampu menamatkan kemarau 20 tahun penantian emas Sukan SEA.

Ulasan

mytafa berkata…
kawe dh tempah tiket nk gi tgk...hahhaa.. nk kirim tiket gak ker?
s b 1 8 9 1 1 9 berkata…
hehe...jauhnye nak gi...

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …