Langkau ke kandungan utama

Penulisan Secara Berhemah...

Setiap kali ada isu besar dalam negara kita ni, mesti ada banyak komen yang dibuat oleh semua pihak. Tidak kira la di televisyen, majalah ataupun akhbar. Tidak terlepas juga dari penulis-penulis blog.

Malah, kebelakangan ini, terdapat segelintir penulis blog yang menyuarakan pendapat mereka dengan lantang sekali, walaupun apa yang diperkatakan agak sensitif bagi masyarakat kita. Mungkin ianya mengenai perkauman atau agama.

Jadi, saya rasa saya nak buat kenyataan la. Saya tak terlibat dengan sebarang isu yang sensitif ni ek. Saya cerita pasal kisah saya dan sekeliling saya je. Blog saya bebas dari sebarang komen yang 'merbahaya'... Hehehe...

Kepada kawan-kawan, boleh la tergur-tegur kot-kot saya ada cerita atau komen benda yang sensitif. Bukan apa, kot-kot saya tak sedar je... Hehehe...

p/s : Saya nak anugerah penulis blog berhemah... Ada ke...? Hehehe...

Ulasan

mytafa berkata…
jgn isau bro, ramai yg diluar sna menilai sejauh mana bro huraikan dlm blog ni, .....tidak terlibat mana 2 isu, sentimen pun...

hoho, anugerah blog berhemah?? mau ekk??

sabor yer...hehe

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …