Langkau ke kandungan utama

Idea Untuk Hiasan...

23 Oktober ni, Jabatan Bomba Dan Penyelamat Negeri Terengganu akan mengadakan Sambutan Hari Raya Aidilfitri dan Hari Q 2008. Majlis akan diadakan di Balai Bomba Dan Penyelamat Chukai, Kemaman.

Pada majlis ini, makanan akan disediakan oleh wakil-wakil yang akan mengisi gerai-gerai yang disediakan. Wakil-wakil ini adalah dari balai-balai dan ibu pejabat bomba di Terengganu ni. Jadi, untuk memeriahkan lagi suasana, pertandingan gerai tercantik akan diadakan.

Untuk gerai wakil ibu pejabat, saya dan kakitangan Bahagian Pengurusan sedang sibuk memikirkan hiasan dan konsep yang akan digunakan. Susah gak sebab tak nak nampak sama dengan gerai lain.

Setakat ni, idea dah ada tapi sikit je la. Kalau boleh, nak tambah idea lain yang lebih kreatif. Ada ke sape-sape yang boleh bagi idea....?Hehehe...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …