Langkau ke kandungan utama

Balik Kota Bharu...

Saya dah nak bertolak balik Kota Bharu nanti. Semua barang dah siap dikemas. Lepas ni, susah la saya nak kemaskini blog atau melayari internet. Maklumlah, rumah saya di Kota Bharuu tak ada talian internet. Jadi, kalau ada masa, saya kena la CC untuk guna internet.

Mesti bosan bila dah tak ada kerja ni. Nak buat macam mana, semua keputusan dah dipilih. Sekarang, saya akan mula bina semua diri saya. Mungkin akan makan masa, tapi saya tak akan mengalah.

Apa pun, kepada semua, doakan yang terbaik untuk saya. Semoga saya akan berjaya juga nanti. INSYAALLAH...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …