Langkau ke kandungan utama

Pembaharuan...

Dengan ini, saya melancarkan wajah baru untuk blog ~ s b 1 8 9 1 1 9 ~ .a.k.u.t.e.t.a.p.a.k.u....

Hehe...Ini adalah wajah ketiga untuk blog saya. Tapi semuanya bertemakan warna hitam. Maklumlah, saya suka warna hitam. Kali ni ada beberapa tambahan eleman pada blog saya. Harap-harap mendapat reaksi positif dari kawan-kawan semua...Hehehe....


Untuk menambahkan tarikan pada blog saya, saya akan cuba memperbanyakkan gambar-gambar atau video menarik untuk dikongsi bersama.
Bukannya nak dapatkan ramai pengikut, tapi saje nak dapatkan kenalan-kenalan baru. Mana tau boleh sama-sama tukar pendapat. Betul tak..? Tak famous pun takpe, yang penting kita sama-sama dapat manfaat.

Semoga terhibur...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com