Langkau ke kandungan utama

Jamuan Perpisahan Untuk Ijam...

Kalau hari Khamis baru ni warden mengadakan jamuan untuk Ijam, semalam pula JTMK menganjurkan jamuan perpisahan untuk Ijam. Macam biasa la, buat 'pot-luck'. Masing-masing bawa sikit makanan. Memang banyak makanan yang sedap. Ada nasi lemak, roti canai, spagethi, kuih-kuih, dan banyak lagi. Saya try je semua tu. Hehehe...

Kami turut mengundang staff dari JRKV untuk makan sama. Ramai gak wakil JRKV yang datang. Maklumlah, sebelum masuk JTMK, Ijam staff JRKV.

Saya kongsikan gambar-gambar menarik sepanjang jamuan semalam.







































Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …