Langkau ke kandungan utama

Audit Dalaman Di JBPM Terengganu...

Semalam, 5 orang pegawai dari Ibu Pejabat JBPM Putrajaya datang ke sini untuk melakukan audit dalaman. Audit ni adalah sempena pertandingan Hari Q. Jadi, memang la sibuk nak bersiap-sedia.

Apa yang disemak adalah fail-fail induk, fail peribadi dan buku perkhidmatan kakitangan. Mereka akan menyemak dan memberi markah bagi setiap kecekapan dan kelemahan. Selepas disemak, mereka memberi taklimat kepada kakitangan mengenai keputusan keseluruhan yang diperolehi.

Hari ini, mereka akan bertolak ke Kelantan pula untuk melakukan audit di sana pula. Tapi tu audit dari ibu pejabat di Putrajaya. 11 September nanti, audit dari KPKT pulak nak datang. Sibuk lagi la nanti....

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com