Langkau ke kandungan utama

2 Malam Yang Menyeksakan...

Sedihnya...Dah 2 malam tak boleh nak tidur. Tak tahu la nape. Tapi yang pasti, kalau berpanjangan macam ni, darah tinggi saya boleh datang balik...Huhu...

Ada sape-sape yang ada tips tak untuk masalah macam saya ni...?Boleh la kongsi-kongsi ek...

Ulasan

tomato_masam berkata…
ada ada..ahahhaa, kiter pun macam riki, tp kter more to insomnia kort? so, kalo kiter taley tdo, kiter make sure malam sebelum tido tu kite makan kenyang2/minum milo, pastu sure ngntuk..hehe..

tp kalo smpi kul 10mlm kiter tak rasa ngntuk gak, kiter makan ubat selsema/batuk..hoh0h..pastu sure ngntuk..

p/s; tak di galakkan makan ubt tu selalu..hihi`
s b 1 8 9 1 1 9 berkata…
alahai...nak kena mkn dulu ke...?sy baru je nak diet...huhu...
oh..senang jer..cube amalkn,..sblm tdo,amek segelas air kosong sejuk..then tros g katil..cube pejam mater..
s b 1 8 9 1 1 9 berkata…
o...mcm tu ek...kena try

Catatan popular daripada blog ini

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com