Langkau ke kandungan utama

Taklimat Bersama Pelajar JTMK PMS...

Hari ni telah diadakan perjumpaan di antara semua pelajar JTMK dengan para pensyarah. Perjumpaan hari ni adalah untuk memberi taklimat kepada pelajar mengenai beberapa perkara. Antaranya ialah mengenai disiplin, hal ehwal pelajar, MQA, OBE, kurikulum, dan penasihatan akademik.

Sesi taklimat seperti ini sentiasa diadakan bagi mengingatkan para pelajar tentang beberapa perkara penting. ini bagi memastikan perjalanan P & P sentiasa lancar. Malah, ianya penting dalam memastikan para pelajar sentiasa ingat dan update dengan perkembang semasa di jabatan.


Ulasan

Nur anisa =)) berkata…
en. ala npe x gtw nk ambek gamba haha ..pic kami dapat gmba blakang je..
s b 1 8 9 1 1 9 berkata…
hehehe...ambik gmbar guna kamera hanset je...smua lupa nak bawak kamera digital..
s b 1 8 9 1 1 9 berkata…
hehehe...ambik gmbar guna kamera hanset je...smua lupa nak bawak kamera digital..

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …