Langkau ke kandungan utama

Sedihnye....huhu

Sedihnye...hari ni dah 15 hari bulan, tapi gaji bulan lepas tak dapat lagi...bila tanya staff kat bahagian gaji, ada kesilapan masa buat gaji...jadi, kena la proses balik....huhu...masalahnya, 19 hari bulan ni dah nak bertolak gi KL...ada kursus...rugi la gi KL dengan takde duit....

Huhu...harap sangat la pihak yang terlibat dapat cepatkan sikit....dah tak sanggup hidup takde duit....dengar je dah keje, tapi duit ada seringgit je dalam dompet....

Huhu...tolooooongggg.....

Ulasan

norsha berkata…
YE KE?SIAN..sabar je r..
cm ne tahu sy nye blog plak nih??hehehe..
s b 1 8 9 1 1 9 berkata…
huhu...tu la pasal...mslah byk sgt..

hehe...lawa blog norsya....tp nama sy salah le...hehe
norsha berkata…
ye ke?lawa ek??bese je..dah byk kali ubah dh tuh..hehe..
Dah sy dh tukar dah..sori lupe r name awk sebenar..
Ape2 pun selalu lah update blog and bg comment ek..:)
s b 1 8 9 1 1 9 berkata…
hehe...same la ek...selalu gak la lawat blog sy ni...

Catatan popular daripada blog ini

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com