Langkau ke kandungan utama

Kelantan Ke Liga Super...?

Mampukah impian pasukan Kelantan untuk ke Liga Super musim depan menjadi kenyataan...?

Apabila pasukan Polis memaklumkan untuk menarik diri dari persaingan Liga Malaysia kerana masalah kewangan, nama Kelantan disebut sebagai pasukan yang akan menggantikannya dalam Liga Super. Sebagai pasukan di kedudukan ketiga Liga Perdana musim lalu, Kelantan dilihat sebagai pasukan yang akan dinaikkan. Namun, keputusan itu tertakluk kepada mesyuarat FAM pada 6 Disember.

Sebagai peminat setia pasukan bola sepak Kelantan, tentu sekali saya gembira dengan perkhabaran ini. Jika mesyuarat FAM mengesahkannya, maka Kelantan tidak perlu menunggu setahun untuk ke Liga Super. Kepada Kelantan, semoga maju jaya.

p/s : Gomo Kelate Gomo...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

'Cinta tak kesampaian...'

Hehe....suka sangat tengok gambar ni...kreatif gak orang yang buat kek ni...tapi rasanya tak leh guna untuk majlis kahwin...nanti jadi betul plak...hehehehe

p/s : Credit kepada Asscrewz.com

Sebulan Dari Sekarang...

Hari ni, saya dah hantar surat letak jawatan saya kepada pihak pengurusan. Saya menghantar notis sebulan untuk letak jawatan bagi membolehkan saya membuat persiapan sebelum ditempatkan di tempat kerja baru, sambil memberi peluang pihak pengurusan mencari pengganti.

Secara jujur, berat juga hati nak hantar surat tadi. Sebab dah hampir 10 bulan saya kerja di sini. Tapi demi masa depan, saya kena teruskan. Surat tu saya letak je di atas meja Eksekutif Admin sebab dia cuti sakit hari ni. Tapi saya ada juga email kepada Manager, HR, dan juga pihak HQ. Sebelum balik, Mr Chua dari HR ada menyerahkan borang untuk saya isi sebelum saya melepaskan jawatan saya. InsyaALLAH, esok saya akan hantar balik borang tu untuk pihak pengurusan buat penilaian.

Dengan penyerahan surat ini, maka saya sudah mulakan langkah saya untuk ke alam baru. Sekarang, cuma tunggu surat rasmi je lagi mengenai penempatan saya nanti. Dari sekarang, boleh la saya mula buat persiapan. Saya harap semuanya akan dipermudahkan …